Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
Home / mafia sholawat / Baru … Sing Keri Di Cokot Boyo (Mei-2017)

Baru … Sing Keri Di Cokot Boyo (Mei-2017)

guru itu

Lirik Syiir Sing Keri Cokot Boyo
===================================

Gatekno Siro Kabeh.. Rikolo Jamane Nabi
Sohabat Tabiin lan Poro Wali.. Iku Nglanggengake Ngaji
2x
Ngaji Tansah Dadi Gegerane Insane
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x

Ngertenono Siro Kabeh.. Nalikane Poro Wali
Nyambung Berjuang ing Tlatah Jawi.. Nderek Tuntunane Nabi
2x

Ngaji Dalan Nyuwun Marang Ridhone Gusti
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x

Weruho Siro Kabeh.. Ing Dasar Perintah Ngaji
Kados Dawuhipun Kanjeng Nabi.. Minal Mahdi Ilallahdi
2x

Nglampahi Syariat Ngliwati Ngaji
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x
Gatekno Siro Kabeh.. Rikolo Jamane Nabi
Sohabat Tabiin lan Poro Wali.. Iku Nglanggengake Ngaji
2x

Ngaji Tansah Dadi Gegerane Insane..
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x

Check Also

Astagfirulloh Robbal Baroya (Baru 2017)

  BARU !!… ini adalah versi kelangan by Demy @ Banyuwangi … kemudian dilantunkan dgn ...

poster Streaming Mafiasholawat

url download : http://www.mafiasholawat.com/wp-content/uploads/2016/08/teamstreamingjosss.png

Tinggalkan Balasan